Winnen: 3x2 vrijkaarten Comedy Night

Door Freya op 28 februari 2012 - 16:05 Zaterdag 10 maart 2012 vindt Comedy Night: Comedytrain met Peter Pannekoek + Martijn Koning plaats in de Effenaar te Eindhoven. Iedere tweede zaterdag van de maand is er comedy in de Effenaar. Martijn Koning maakt al jaren de comedy podia onveilig en sinds 2006 als lid van Comedytrain. Peter Pannekoek is één van de up & coming talenten van de Comedytrain.

Cabaretinfo mag 3x2 vrijkaarten weggeven!

Wil jij kans maken op deze vrijkaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Comedy Night: Comedytrain met Peter Pannekoek + Martijn Koning zou willen gaan (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Comedy Night'. Deze actie loopt tot 7 maart 2012.



griffioenzuidpleincabaretne

ALEX PLOEG WINT GRIFFIOEN 2012 Alex Ploeg heeft afgelopen weekend de finale van het Griffioen/Zuidplein...

ComedyhuisComedynightnews

COMEDYHUIS COMEDYNIGHT EIND MAART IN TIVOLI SPIEGELBAR Na een debuuteditie in februari zal Het Comedyhuis ook een tweede Comedynight...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.