Comedyhuis Wintercourse voor schrijven, performen, improviseren en meer

Door Marz667 op 05 december 2013 - 11:42 Donderdag 2 januari t/m zondag 5 januari verzorgt Comedyhuis de Wintercourse 2014. Tekst schrijven, performen, improviseren en de zakelijke kant van een comedycarrière passeren de revue. Deelnemers geven op dinsdag 7 januari een eindshow in De Kargadoor.

De workshops worden gegeven door een aantal leden van het Comedyhuis en speciale gastdocenten. Elke avond zijn twee ervaren comedians aanwezig om je te ondersteunen in je ontwikkeling tot professionele comedian met een sterke comedy set.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar [email protected] je krijgt dan een bevestigingsmail met alle informatie. Deelnamen kan voor 200 euro (normale prijs) of 175 euro (studenten, met studentenkaart, kopie via de mail).



Culture Comedy Award news

DATA EN GASTEN COMEDY CULTURE AWARD BEKENDDe 11e editie van de Culture Comedy Award, de grootste stand-up comedy prijs...

Tommy Tiernan

IERSE COMEDIAN TOMMY TIERNAN NAAR BOOM CHICAGO De Ierse comedian Tommy Tiernan is in zijn thuisland inmiddels twaalf keer...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.