Nieuw try-outpodium in Utrecht voor cabaretiers

Door Marz667 op 01 april 2014 - 09:08 Utrecht krijgt een nieuw try-outpodium voor cabaretiers. Op 3 mei in Stadskasteel Oudaen en 20 juni in Parnassos zijn de eerste twee voorstellingen van 'Hakken in het Zand' te zien en het idee is om vanaf september maandelijks een try-outpodium aan te bieden.

Het initiatief komt van Paul Schoolderman die na drie optredens tijdens het huiskamerfestival 'Gluren bij de Buren' zich afvroeg waar en hoe je minimaal 30 minuten je programma kan spelen. 'Hakken in het zand' zou dit podium moeten worden.

De eerste editie zal worden aangedaan door Chris van der Ende, Paul Schoolderman en Kots en kost 6 euro, inclusief 1 drankje gratis. De tweede editie staan Bart Melief, Raymon Hofkens en Kim Schuddeboom op het podium. Kaarten hiervoor kosten 7 euro, inclusief 2 drankjes gratis.



UtrechtsCabaretFestivalnews

INSCHRIJVING UTRECHTS CABARET- EN KLEINKUNSTFESTIVAL...Van donderdag 8 t/m zaterdag 10 mei 2014 organiseert het Schiller Theater...

open bac

DE OPEN B.A.C. VANAF HEDEN TERUG IN BETTY ASFALT... Eind 2012 moest Theater De Engelenbak sluiten vanwege een subsidiestop....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.