International Comedy Festival Rotterdam maakt 16 genomineerden bekend

International Comedy Festival_news_groot
International Comedy Festival Rotterdam maakt 16 genomineerden bekend
Door Cartman91 op 14 september 2015 - 13:19 De organisatie van International Comedy Festival Rotterdam heeft 16 genomineerden bekend gemaakt voor de Talent Award 2015. De winnaar mag op het Comedy Festival in Rotterdam spelen. Dit festival is opgezet door de bedenkers van TV-programma's als "Raymann is Laat", "The Comedy Factory" en "The Stand-up Club".

Het festival vindt plaats op 9 en 10 oktober in verschillende theaters in Rotterdam. De genomineerden zijn: Arjan Kleton, Remko Lamers, Edith Veerhoek, John Kleppe, Eric Goossens, Renee Snijder, Michael Sanches, Collin Edson, Drizay, Rima Kawawung, Bugra Han, Thijs van der Sande, Jet van Dam, Maarten Lenior, Raoel Fatehmahomed en Lucinda Sedoc. Tickets voor het Internatiol Comedy Festival zijn al te verkrijgen en kosten 22,50 euro voor een dagkaart (27,50 euro aan de deur). Een 2-dagen kaart is voor 40 euro te verkrijgen (49,50 euro aan de deur).



ICFR

NIEUWE NAMEN INTERNATIONAL COMEDY FESTIVAL ROTTERDAM...Het International Comedy Festival Rotterdam heeft vandaag 5 nieuwe namen...

Toomler

DOUG STANHOPE NAAR TOOMLER De Amerikaanse stand-up comedian en acteur Doug Stanhope komt op dinsdag 27...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.