Amerikaanse comedian Jim Norton naar de Arenberg Schouwburg te Antwerpen en Meervaart in Amsterdam

Jim Norton news_groot
Amerikaanse comedian Jim Norton naar de Arenberg Schouwburg te Antwerpen en Meervaart...
Door Cartman91 op 15 maart 2017 - 11:18 De Amerikaanse comedian Jim Norton staat bekend om zijn schokkende en rauwe humor en zegt wat hij denkt. Zijn meest recente comedy special ("A Mouthful of Shame") verschijnt deze maand ook op Netflix.

Op 30 komt hij eerst naar België toe voor een voorstelling in de Arenberg Schouwburg te Antwerpen. Een dag later, op 31 mei, komt hij naar Nederland toe voor een optreden in de Amsterdamse Meervaart.

De ticketverkoop voor deze voorstellingen start op 17 maart om 10 uur. Een kaartje voor de voorstelling in Amsterdam kost dan 29,50 euro in de voorverkoop (inclusief servicekosten) via Ticketmaster. Wij kunnen je een reminder email sturen voor de start van de kaartverkoop begint. Deze zal je wel eerst moeten instellen, dat doe je hier.

Voor de voorstelling in Antwerpen betaal je 27,50 euro voor een ticket. Via de website van Arenberg Schouwburg kan je kaartjes voor deze voorstelling kopen.



Lama's

DE LAMA'S GEVEN MINI-TOUR ALS OPWARMER VOOR ZIGGO...Eind vorig jaar kwamen De Lama's met het verrassende nieuws dat ze terug...

Pinkpop 2016

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. PINKPOP,... Het concert- en festivalnieuws volgt elkaar in razend tempo op. Omdat we ons...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.