Hans Teeuwen start online platform 'Hans Teeuwen World'

Hans Teeuwen
Hans Teeuwen start online platform 'Hans Teeuwen World'
Door evaruiten op 28 november 2017 - 12:35 'Hans Teeuwen World' is het nieuwe project van de Nederlandse cabaretier Hans Teeuwen. Het is een online platform waar de cabaretier al zijn werk zal gaan plaatsen. Je kan hier denken aan recent werk, werk dat nog niet in de theaters te zien is en een wekelijkse aanvulling van een video gemaakt door Hans Teeuwen zelf.

Als je lid bent van Hans Teeuwen World zijn er ook allerlei privileges, zoals voorrang bij eventuele kaartverkoop van toekomstige shows en wekelijks een nieuwe horoscoop. Ook zal hij zo nu en dan live uitzendingen doen, waardoor je persoonlijk contact met hem kan krijgen. Bij het inschrijven voor het platform krijg je meteen een klein voorproefje te zien van wat het inhoudt. Er is bijvoorbeeld een scène over deze tijd van het jaar: Sinterklaas.

Het online platform 'Hans Teeuwen World' is vanaf vrijdag 12:00 uur live en te bereiken via deze link, waar je je vanaf morgen 12:00 uur kan inschrijven.



JimGaffigan

COMEDIAN JIM GAFFIGAN NAAR RAI THEATERDe Amerikaanse acteur en Grammy-genomineerde comedian Jim Gaffigan heeft al...

Cameretten Festival

JANNEKE DE BIJL WINNAAR JURY- EN PUBLIEKSPRIJS... Afgelopen zaterdag (25 november) streden de finalisten Andries Tunru ,...

REACTIES

geen avatar
di 28 nov 2017 15:48

eatsleeprave.. Hij gaat wel met zijn tijd mee, ook flink cashen zo.

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.