Comedy Stop Festival verplaatst naar 2021

Comedy Stop Haarlem news_groot
Comedy Stop Festival verplaatst naar 2021
Door RobZ op 22 juni 2020 - 11:04 Op 17, 18 en 19 september had de eerste editie van het Comedy Stop Festival in Patronaat moeten plaatsvinden. Dit festival, in samenwerking met Mojo Concerts, richtte zich op de meest veelbelovende Engelse comedians uit heel de wereld. Onder andere Dane Baptist, Paul Foot, Sara Barron, Chris Turner en Randy Feltface waren bevestigd.

Vandaag wordt bekend dat het festival vanwege de corona-uitbraak een jaar wordt uitgesteld. Kaartkopers voor de losse shows krijgen van de organisator via Ticketmaster bericht over hun reeds gekochte kaarten en over de nieuwe datum.

In 2021 gaat het Comedy Stop festival plaatsvinden op 16, 17, 18 en 19 september. Het duurt hiermee een dag langer dan in 2020. Het is de bedoeling van de organisatie om alle comedians in 2021 opnieuw op het affiche te zetten. We houden je op Cabaretinfo natuurlijk op de hoogte van al het nieuws rondom Comedy Stop Festival 2021!



Mainstage Den Bosch

MAINSTAGE BRABANTHALLEN EN THEATER AAN DE PARADE...Mainstage, het recent geopende podium in de Brabanthallen in Den Bosch, en...

VanVelzennieuws

CLUB HART OPENT DE DEUREN VOOR O.A. VANVELZEN, 3J'S,... De Club Hart TV studio in Amsterdam gaat deze zomer de deuren openen voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.