Jeff Dunham nu in mei 2021 naar Ziggo Dome en Sportpaleis

review: Jeff Dunham - 24/05 - Ahoy Jeff Dunham
Jeff Dunham nu in mei 2021 naar Ziggo Dome en Sportpaleis
Door RobZ op 14 augustus 2020 - 16:10 Jeff Dunham heeft besloten zijn Europese tournee te verplaatsen naar mei 2021. Dit betekent dat zijn shows in de Ziggo Dome en het Sportpaleis een nieuwe datum hebben gekregen.

Het optreden van 20 oktober in de Ziggo Dome is verplaatst naar 2 mei. De show die op 21 oktober in het Sportpaleis had moeten plaatsvinden staat nu in de planning voor 3 mei. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers hebben mail ontvangen met meer informatie.

Tickets voor Jeff Dunham in het Ziggo Dome kosten tussen de 30 en 53 euro en zijn via deze link te koop. Als je liever naar Jeff Dunham in het Sportpaleis gaat, kan je hier terecht.

Jeff Dunham en zijn respectloze bende, Peanut, Walter, José Jalapeño, Bubba J. en Achmed the Dead Terrorist, vullen al meer dan twaalf jaar arena’s over heel de wereld met hun succesvolle tours. Nu vertrekken ze op een gloednieuwe internationale tour, "Jeff Dunham, Seriously!?". Naast zijn gebruikelijke cast van oneerbiedige handlangers, zal in “Seriously!?” een nieuw lid zijn opwachting maken, “Larry”. Als persoonlijk adviseur van de president geeft hij zijn hilarische kijk op hoe het is om te werken voor het Witte Huis.



Peter Pannekoek1

TIJDELIJK DRIVE-IN THEATER IN ALMERE KOMT MET JÖRGEN...In Almere Poort komt van 28 t/m 30 augustus tijdelijk een drive-in theater....

Boom Chicago news

BOOM CHICAGO SPOELT TERUG NAAR DE JAREN 90 MET SITCOM Comedy theater Boom Chicago in Amsterdam heeft een nieuw concept bedacht:...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.