Climate Comedy Night dit jaar gratis met o.a. Martijn Koning en Art Rooijakkers

Climate Comedy Night
Climate Comedy Night dit jaar gratis met o.a. Martijn Koning en Art Rooijakkers
Door sjoertb op 29 oktober 2020 - 13:40 De vierde editie van Climate Comedy Night komt eraan. Dit jaar komen de grappen van Martijn Koning, Rayen Panday en Kiki Schippers. Art Rooijakkers is erbij om de presentatie te doen.

Voorgaande edities van de comedy-avond waren volledig uitverkocht. De voorstelling is dit jaar vanwege de corona-maatregelen niet live bij te wonen maar wel geheel gratis te volgen via een livestream.

Naast de optredens bekijken kun je gedurende de avond een live en interactieve klimaatquiz meedoen. Je mag als individueel of als team deelnemen.

Climate Comedy Night vindt plaats op woensdag 18 november en wordt georganiseerd door klimaatstichting HIER. Aanmelden voor het evenement kan via de website van de stichting.



Corona virus

NEDERLANDS KABINET SLUIT PODIA, THEATERS, BIOSCOPEN,...Het NOS meldt dat het Nederlandse kabinet vanavond in de persconferentie...

Corona virus

VERSCHERPTE CORONAMAATREGELEN IN VLAANDEREN; ALLE... Slecht nieuws voor de culturele sector in het Vlaamse deel van België, daar...

REACTIES

geen avatar
za 31 okt 2020 01:20

eatsleeprave.. Lijkt mij vreselijk! Ben verbaasd dat Rayan zich voor deze onzin laat inhuren, zo zie je maar wat er met mensen gebeurd als je hun werk afpakt.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.