Fieldlab Evenementen krijgt toestemming voor pilotevents in januari, onder meer Guido Weijers

Guido Weijers
Fieldlab Evenementen krijgt toestemming voor pilotevents in januari, onder meer Guido...
Door KaylynB op 09 december 2020 - 11:31 Fieldlab Evenementen heeft groen licht gekregen voor de organisatie van enkele pilot evenementen in januari. Eerder berichten we al over dit initiatief met als doel om te experimenteren en kennis te vergaren met evenementen in coronatijd. Concreet kan Fieldlab aan de slag met evenementen in de categorie binnen passief en buiten actief. De voorwaarde dat de regio, waar de pilot wordt georganiseerd, zich in het stadium ‘waakzaam’ bevindt, is hierbij los gelaten.

Nu kan Fieldlab Evenementen de volgende pilots aankondigen: een theatervoorstelling van Guido Weijers in het Beatrix Theater in Utrecht, een zakelijk evenement in de vorm van een congres bij de Jaarbeurs in Utrecht en competitiewedstrijden van N.E.C. thuis en Almere City FC thuis. De exacte data worden op korte termijn bekend gemaakt.

Er zijn verschillende types evenementen. Bezoekers van de evenementen verklaren zich (door aanschaf kaart of bezoek aan het evenement) bereid om aan een aantal voorwaarden te voldoen. Hierbij valt te denken aan het overleggen van een negatieve Coronatest, invullen van een gezondheidsverklaring binnen 24 uur voor het evenement, het op verzoek meewerken aan een temperatuurmeting of sneltest bij de entree van het event en het mijden van contact met kwetsbare groepen in de twee weken na het pilot event.

Fieldlab Evenementen is een gezamenlijk initiatief vanuit de evenementensector, verenigd in het EventPlatform, de samenwerking van Evenementenbouwers en de Overheid.



Alliantie van Evenementenbouwers news

ALLIANTIE VAN EVENEMENTENBOUWERS WIL VOOR 1 FEBRUARI...De Alliantie van Evenementenbouwers , organisatoren op het gebied van sport,...

Show Must Go On

EVENEMENTENBRANCHE VRAAGT AANDACHT VOOR ONZEKERE... Tegelijk met de maandelijkse test van het luchtalarm om 12:00 uur vanochtend,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.