Online cabaret met Micha Wertheim vanuit lege Leidse Schouwburg

Leids Cabaret Festival 2018 logo news_groot
Online cabaret met Micha Wertheim vanuit lege Leidse Schouwburg
Door sjoertb op 04 februari 2021 - 12:06 Op zaterdag 13 februari, de dag waarop de Finale van het Leids Cabaret Festival 2021 had moeten plaatsvinden, is er een alternatief programma.

Vanaf 12.00 uur is er op Radio 2 te luisteren naar Spijkers met Koppen live vanuit de Leidse Schouwburg. Met onder meer André Manuel, de drie finalisten van het afgelopen jaar en verschillende ex-deelnemers.

Daarna is het de beurt aan Micha Wertheim. Vanaf 21.00 uur kun je meedoen met 'Niemand Anders' zijn spiksplinternieuwe interactieve online voorstelling. Micha Wertheim brengt de bijzondere voorstelling vanuit een lege Leidse Schouwburg met 3 laptops en 7 livestreams.

Toch wil de cabaretier iedereen kunnen zien. Daarom is het de bedoeling dat je de webcam aanzet en meedoet. In 2016 deed hij al een solovoorstelling te maken waarbij hij zelf niet aanwezig was. Door de omstandigheden krijgt dat project een vervolg: een voorstelling zonder publiek.

Tickets
13-02-2021 - Micha Wertheim - Niemand Anders - Livestream (tickets)

Naast Micha Wertheim zijn er nog meer artiesten die online hun kunsten vertonen. Bekijk hier het overzicht van voorstellingen via livestream.



Utrecht International Comedy Festival

UTRECHT INTERNATIONAL COMEDY FESTIVAL HELEMAAL VIA...De komende editie van het Utrecht International Comedy Festival krijgt een...

Corona virus

LOCKDOWN VERLENGD; IN IEDER GEVAL GEEN CONCERTEN EN... Gisteravond gaven demissionair premier Rutte en minister de Jonge weer een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.