Ashton Brothers 11 dagen lang te zien in Theater Bellevue

Ashton Brothers
Ashton Brothers 11 dagen lang te zien in Theater Bellevue
Door RobZ op 30 juli 2021 - 14:14 Van 11 t/m 22 augustus strijken de Ashton Brothers neer in Theater Bellevue. Dé plek waar zij eind jaren '90 als tieners in het Bellevue Lunchtheater hun eerste schreden op het theaterpad zetten en furore maakte. "We zijn er zeventien jaar niet geweest, en zijn sinds we voor het laatst in Bellevue speelde de hele wereld afgereisd. Nu keren we echt terug naar ons jeugdhonk."

Ashton Brothers spelen hun voorstelling 'A Medicine Show'. Deze is losjes gebaseerd op de successhow ‘Charlatans, a medicine show’ waarmee de groep 12 jaar geleden louter 5 sterrenrecensies ontving in binnen -en buitenland.

Twee weken lang spelen Ashton Brothers A Medicine Show twee keer per avond. Tussen de voorstellingen door serveren ze zelf een zomerse maaltijd aan het publiek, in samenwerking met Theatercafé De Smoeshaan. Tickets voor Ashton Brothers in theater Bellevue kosten tussen de 12 en 25 euro per stuk en zijn via de site van het theater te bestellen.



Ahoy Rotterdam

COMEDIAN TISJEBOY JAY KONDIIGT DAG VAN TE VOREN TWEE...Influencer en comedian Tisjeboy Jay geeft morgen twee keer de voorstelling...

Claudia de Breij news

CLAUDIA DE BREIJ MET DE 'HIER BEN IK'-VOORSTELLING... Cabaretière Claudia de Breij gaat vanaf eind oktober een serie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.