Arjen Lubach voor drie try-out shows naar Oosterpoort

Arjen Lubach news_groot
Arjen Lubach voor drie try-out shows naar Oosterpoort
Door tessamaria op 13 februari 2023 - 15:58 Arjen Lubach is dagelijks op tv te zien met zijn eigen programma 'De Avondshow met Arjen Lubach' maar naast het maken van tv houdt Arjen er ook van om in het theater te verschijnen. Met zijn comedy tour (try-out) reist hij naar verschillende Nederlandse steden om zijn nieuwe liedjes, grapjes en gedachten te laten te horen. Op 10, 11 en 12 april staat in hij in De Oosterpoort om zijn nieuwe show op het Groningse publiek uit te proberen.

Arjen is heeft vooral bekendheid gekregen door zijn wekelijkse programma 'Zondag met Lubach'. Naast presentator is hij ook een Nederlandse schrijver en muziekproducent. Hij heeft jaren met gezelschap op het podium gestaan totdat hij zijn eigen solovoorstelling Arjen Lubach LIVE! schreef en speelde. Hij speelde in meer dan 160 uitverkochte zalen in Nederland en België met zijn show. En nu is het tijd voor een nieuwe reeks optredens door Nederland!

De try-outs in Groningen op een rijtje met ticketinformatie:
10-04-2023 - De Oosterpoort, Groningen (tickets)
11-04-2023 - De Oosterpoort, Groningen (tickets)
12-04-2023 - De Oosterpoort, Groningen (tickets)

Tickets om deze try-outs bij te wonen kosten €25,-. De kaartverkoop start donderdag 16 februari om 13:00 uur. Als je van te voren een account maakt bij Spot Groningen, dan kan je zelfs vanaf 12:00 uur tickets kopen. Hiervoor moet je dan wel ingelogd zijn!



Giro555

THEO MAASSEN ORGANISEERT GIRO555 BENEFIET IN...Theo Maassen organiseert een speciale avond op 1 maart in het Parktheater in...

Meervaart

INDIASE COMEDIAN KENNY SEBASTIAN VOLGEND JAAR NAAR... De in Bangalore geboren en in Mumbai gevestigde stand-up comedian Kenny...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.