Comedytrain en Koningstheaterakademie gaan samenwerken

Door LIJN op 05 september 2008 - 14:24 Dat Jan Jaap van der Wal, Eric van Sauers, Theo Maassen, Pieter Bouwman en andere comedians van Comedytrain vaak te gast zijn op de Koningstheaterakademie in Den Bosch, zal velen misschien ontgaan zijn. Als docenten en gastdocenten waren de comedians al verbonden aan de opleiding, nu zal er een nieuw en bekender samenwerkingsverband tot stand komen, onder de naam COMEDYTRAINt.

Elke maand zal er een zondagavond-COMEDYTRAINt-voorstelling plaatsvinden. Studenten als Ruud Aarden, Tim Hartog, Felix Heezemans en Jaap Robben, maar ook oud-studenten als Nathalie Baartman, Berit Companjen en Jochen Otten worden begeleid en voorgegaan door comedians van Comedytrain, onder wie steeds ook een grote naam. Wie er komen en wanneer blijft een verrassing.

Jan Jaap van der Wal gaat op zondag 7 september de eerste avond voor. Hij staat eerder die week in het Koningstheater met de allereerste try-outs van zijn nieuwe programma. De volgende Comedytraint-avonden zijn 19 oktober, 16 november, 14 december, 11 januari, 15 februari, 15 maart en 26 april.



acdamunniknewss.gif

AFGELASTING VOORSTELLINGEN ACDA EN DE MUNNIKHet Nederlands cabaret- en muziekduo Acda en De Munnik wordt gedwongen een...

matthijs-van-Nieuwkerknewss.gif1

HARD GRAS ON TOUR DOOR NEDERLAND Wegens succes keren de schrijvers Henk Spaan, Anna Enquist, Hugo Borst, Frans...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.