Ruim 50 cabaretiers tijdens CabarETMAAL

Door Kip op 12 oktober 2008 - 15:02 De cabaretliefhebber mag zijn buikspieren vast gaan trainen, want in het weekend van 1 en 2 november vindt CabarETMAAL plaats. Zoals de naam al doet vermoeden, duurt dit cabaretspektakel maar liefst 24 uur.

De Groningse Stadsschouwburg viert dit jaar haar 125-jarig jubileum met een aantal premières en bijzondere producties, zoals CabarETMAAL. Bert Visscher en Arno van der Heyden mogen de presentatie van meer dan 50 cabaretiers op zich nemen, die voor een non-stop programma zullen zorgen. Van 14 uur op zaterdag tot precies een dag later, hoopt de organisatie er voor te zorgen dat het publiek geen oog dicht doet.

In samenwerking met het Gronings Studenten Cabaret Festival presenteert CabarETMAAL namen als Najib Amhali, Jan Jaap van der Wal, Jeroen van Merwijk, Brigitte Kaandorp, Jörgen Raymann, Klaas van der Eerden, André Manuel, Lebbis, Richard Groenendijk, Vrouw Holland en Dolf Jansen.
Op zondag vindt een gepaste afsluiting plaats met Dominee Gremdaat (Paul Haenen) verzorgt zondag op gepaste wijze de CabarETMAALsluiting.

Het 125-jarige jubileum van de Schouwburg wordt gedurende 125 dagen gevierd, is begonnnen op 28 augustus en eindigt ook met cabaret. Youp van 't Hek(kensluiter) zal met zijn eindejaarsconference op 31 december zowel het jubileum als het jaar afsluiten.



Global Kryner Weg1

GLOBAL KRYNER DOET COMEDY THEATER IN DE NES AANZe vertegenwoordigden in 2005 Oostenrijk op het Eurovisie Songfestival. Ze...

Enge Buren1

ENGE BUREN DOOR HET LAND MET POTJE POEKELEN? De Enge Buren zijn terug met hun voorstelling Potje Poekelen? Van oktober...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.