cabaret: Jo Toonen - Daor bin ik wir in Theater ’t Mozaïek op ZATERDAG 17 DECEMBER 2011

  ZA.
17 DEC
JO TOONEN - DAOR BIN IK WIR Theater ’t Mozaïek, Wijchen
2011
 
Toegang 17,00

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 17 december 2011.
Dat is 4485 dagen geleden.

Extra informatie

In 2005 waren de drie voorstellingen van Jo snel uitverkocht en uit de vele reacties die wij direct kregen na de bekendmaking van deze show, durven wij al te concluderen dat ook de kaartverkoop voor deze optredens heel hard zal gaan. Daarom hebben we met Jo bewust gekozen voor maar liefst vier voorstellingen. Net als de vorige keer gaat de opbrengst van de voorstellingen naar drie goede doelen in Wijchen. In 2005 kon Jo een prachtige bijdrage van € 8448,00 uitreiken. We hopen met hulp van alle medewerkers aan deze show en alle sponsoren dit bedrag minimaal te evenaren.

Deze voorstelling is al uitverkocht, maar het is mogelijk om op een wachtlijst te komen. Hiervoor dient u ons telefonisch te benaderen via: (024) 645 03 47. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op zodra er plaatsen voor u vrijkomen.

Route naar Theater ’t Mozaïek

Met de bus Lijn 4 (Wijchen via Wijchen-Zuid) stopt voor het gebouw, halte Oosterweg / ´t Mozaïek. Met de trein Vanaf de voorkant van het station loopt u rechtdoor en u volgt deze straat.Nadat u aan de rechterkant een parkeerterrein bent gepass..

Bekijk complete route naar Theater ’t Mozaïek Wijchen