cabaret: Berit Companjen in Podium 't Beest op DONDERDAG 07 FEBRUARI 2013

  DO.
07 FEB
BERIT COMPANJEN Grote Zaal Podium 't Beest, Goes
2013
 
Hoofdprogramma Berit Companjen
Toegang Prijs : € 15

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 07 februari 2013.
Dat is 4088 dagen geleden.

Extra informatie

Genoeg is niet genoeg’ is de opvolger van haar vorige show ‘Plan de Companjen’ waarmee Berit vorig seizoen haar publiek aangenaam verraste. Ze toerde daarnaast met collegae comedians in cabarestafette & finalistentour van The Culture Comedy Award. Daarnaast is ze ook actief als stand-up comédienne in tal van landelijk comedyshows.

In ‘Genoeg is niet genoeg’ komt ze echt los en laat ze niets heel van de wereld om haar heen. Als een stoomwals dendert ze over de gevestigde orde. Companjen kent geen crisis. Wat nou bezuinigen!

Ze maakt de grond gelijk met de huwelijkse staat maar laat uiteindelijk aan u de keuze. Verbittert is ze allerminst, ontevreden evenmin. Jaloezie komt niet in haar woordenschat voor. Berit beschikt over een bijzonder improvisatietalent en gaat makkelijk om met de zaal. Ze is ad rem en al deze eigenschappen zorgen voor een unieke interactie met het publiek.

http://tbeest.nl/theater/berit-companjen-genoeg-is-niet-genoeg/

Route naar Podium 't Beest

't Beest ligt aan de Beestenmarkt in het centrum van Goes. Met de auto kun je parkeren in en rondom het centrum. Er is altijd ruimte in Parkeergarage Centrum. Vanaf daar ben je binnen twee minuten in 't Beest. Kom je met de trein? Je kunt uit..

Bekijk complete route naar Podium 't Beest Goes
 

Gerelateerd nieuws