cabaret: Oeloek - Prille Roest in Theater Walhalla op ZATERDAG 20 APRIL 2013

  ZA.
20 APR
OELOEK - PRILLE ROEST Theater Walhalla, Rotterdam
2013
 
Hoofdprogramma Theatergroep Oeloek
Toegang 15,-

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 20 april 2013.
Dat is 4024 dagen geleden.

Extra informatie

In ‘Prille Roest’ verheffen onhandige figuren stuntelen tot kunst. Het is erop, maar meestal eronder in dit spektakel op de vierkante millimeter. Geheel in Oeloek-stijl: krankzinnige dialogen, muzikale uitspattingen en fysiek beukwerk. Geen wonder want de eindregie is van Martin van Waardenberg.

“Ruim tien jaar na de laatste voorstelling van Waardenberg & De Jong is er weer een groep met dezelfde agressie, fysieke kracht en scherpe humor. Amusement met een stevige linkse directe.” (de Volkskrant)

"een heerlijke voorstelling vol humor: absurdistisch, en ontzettend herkenbaar. Gecombineerd met het komisch talent - zowel op acteergebied als muzikaal - en het lef van de vier mannen en de vrouw op het toneel, wordt het geheel een kunststukje dat je bijblijft. Theatergroep Oeloek verdient een volle zaal! " (leeuwarder courant 12 maart 2013)

GRATIS DVD BIJ AANKOOP VAN 2 KAARTJES!

Route naar Theater Walhalla

Metro/Trein Neem vanaf Rotterdam CS de metro(Erasmus)lijn- richting Zuid (Slinge of Spijkenisse), uitstappen bij halte Rijnhaven. Dan nog 10 minuten lopen: loop het metrostation uit en steek de weg over. Houdt de c1000 aan uw rechterhand en lo..

Bekijk complete route naar Theater Walhalla Rotterdam
 

Leden die hier zijn geweest