cabaret: Leon van der Zanden in ECI Cultuurfabriek op VRIJDAG 14 MAART 2014

  • Leon van der Zanden
    Leon van der Zanden - 11/8 - Vondelpark Openluchttheater
    © Gertjan van der Loo
  • Leon van der Zanden
    Leon van der Zanden - 11/8 - Vondelpark Openluchttheater
    © Gertjan van der Loo
  VR.
14 MRT
LEON VAN DER ZANDEN ECI Cultuurfabriek, Roermond
2014
 
Hoofdprogramma Leon van der Zanden
Toegang €18,00

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 14 maart 2014.
Dat is 3693 dagen geleden.

Extra informatie

In ‘REBEL’ laat Leon van der Zanden een nieuwe vorm van cabaret zien, met grappen die je naar de keel grijpen. In een sprookjesachtig verhaal wisselen droom en werkelijkheid elkaar af en kruipt Leon in de huid van vijf verschillende karakters. Robert is de onbesuisde held met een tomeloze ambitie, Max een galante en gehaaide man die wel de duivel zelf lijkt. Elza is een schoonheid, de belofte van perfectie en Romeo een super sexy neger uit Groesbeek. Tot slot is er nog Nina, een monsterlijke baby. Het is alsof Leons meest onaangepaste kanten een eigen leven zijn gaan leiden. Om deze personages in de hand te houden, is uw hulp cruciaal.

Route naar ECI Cultuurfabriek

De ECI cultuurfabriek is bereikbaar met de auto en in de directe omgeving van de cultuurfabriek vind je een aantal parkeergelegenheden: – Dr. Bärstraat, voorkant ECI (na 18:00 gratis) – Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 5 ..

Bekijk complete route naar ECI Cultuurfabriek Roermond
 

FOTO'S VAN Leon van der Zanden

Foto Leon van der Zanden te Utrecht International Comedy Festival 2014 Foto Leon van der Zanden te Leon van der Zanden - 11/8 - Vondelpark Openluchttheater Foto Leon van der Zanden te Leon van der Zanden - 11/8 - Vondelpark Openluchttheater Foto Leon van der Zanden te Leon van der Zanden - 11/8 - Vondelpark Openluchttheater Foto Leon van der Zanden te Leon van der Zanden - 11/8 - Vondelpark Openluchttheater Foto Leon van der Zanden te Leon van der Zanden - 11/8 - Vondelpark Openluchttheater
 
Bekijk alle 10 foto's van Leon van der Zanden

Gerelateerd nieuws