cabaret: Javier Guzman in Vorstin op DONDERDAG 27 FEBRUARI 2014

  DO.
27 FEB
JAVIER GUZMAN Grote Zaal Vorstin, Hilversum
2014
 
Hoofdprogramma Javier Guzman
Toegang 17,00

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 27 februari 2014.
Dat is 3708 dagen geleden.

Extra informatie

Waar Javier met "Delirium" al geen spaan heel liet van zijn alcoholverslaving, maakt hij in “Delirium II” zijn sex-, wiet-, medicijnen- en cocaïneverslavingen met de grond gelijk. "Delirium II" neemt de kijker mee op een trip langs ongure straathoeken, afkickklinieken en een louterend bezoek aan een speelparadijs. Daarmee is het de meest autobiografische en confronterende show die Javier ooit maakte.


Javier Guzman (1977) is cabaretier, stand-up comedian en (stem)acteur. Hij is geboren in Spanje (Gran Canaria). Op jonge leeftijd emigreert hij samen met zijn moeder en broer Emilio naar Nederland. In Amsterdam gaat hij in 1998 studeren aan de Academie voor Kleinkunst. In het derde jaar van zijn opleiding wint hij in 2002 zowel de jury- als de publieksprijs op het Leids Cabaret Festival. In 2003 studeert hij af en zet hij zijn carrière voort op de planken, televisie en het witte doek.

Route naar Vorstin

Vanaf station Hilversum is het ongeveer 5 minuten lopen naar de Vorstin: Loop het station uit aan de voorzijde (centrumzijde) en loop ga noordwestelijke richting; daar begint de Koninginneweg. Op het eerstvolgende kruispunt ligt Podium de Vorstin ..

Bekijk complete route naar Vorstin Hilversum
 

Gerelateerd nieuws