cabaret: Jandino Asporaat - Hoe Dan Ook in Meervaart op VRIJDAG 22 MEI 2015

  • Jandino Asporaat
    Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy
  • Jandino Asporaat
    Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy
  VR.
22 MEI
JANDINO ASPORAAT - HOE DAN OOK Rode zaal Meervaart, Amsterdam
2015
 
Hoofdprogramma Jandino Asporaat
Toegang €27,50

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 22 mei 2015.
Dat is 3233 dagen geleden.

Extra informatie

Er komt 'Hoe Dan Ook' een nieuwe show. Het gaat 'Hoe Dan Ook' spetteren. Hij zal u 'Hoe Dan Ook' overdonderen. U gaat ‘Hoe Dan Ook' genieten. U moet dus 'Hoe Dan Ook' komen. Want hij zal er ook zijn. Hoe Dan Ook ...!!! Het talent van deze creatieve duizendpoot kent dan ook geen grenzen, hij is columnist voor de Volkskrant, schrijft voor het programma 'Raymann is laat', is lid van de Comedy Train, hij componeert, acteert en presenteert.

Route naar Meervaart

De Meervaart is goed bereikbaar met eigen vervoer en met het openbaar vervoer. De Meervaart is gelegen in de nabijheid van de ringweg in Amsterdam, op slechts 15 minuten van het bruisende hart van de stad. Bereikbaarheid met de auto » Vanui..

Bekijk complete route naar Meervaart Amsterdam
 

FOTO'S VAN Jandino Asporaat

Foto Jandino Asporaat te Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy Foto Jandino Asporaat te Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy Foto Jandino Asporaat te Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy Foto Jandino Asporaat te Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy Foto Jandino Asporaat te Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy Foto Jandino Asporaat te Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy
 
Bekijk alle 12 foto's van Jandino Asporaat

Gerelateerd nieuws