cabaret: Comedy Café in Kroepoekfabriek op VRIJDAG 13 MAART 2015

  VR.
13 MRT
COMEDY CAFÉ Kroepoekfabriek, Vlaardingen
2015
 
Hoofdprogramma Comedy Café
Toegang VVK: 5 EURO
NORMAAL: 7 EURO

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 13 maart 2015.
Dat is 3304 dagen geleden.

Extra informatie

Op donderdag 12 maart is het weer voor stand-up comedy in De KF, tijdens Comedy Kafé, een samenwerking met Stadsgehoorzaal Vlaardingen.

Na een succesvol eerste seizoen start De Kroepoekfabriek in samenwerking met de Stadsgehoorzaal met een tweede seizoen van Comedy Kafé. De ene keer in de Kroepoekfabriek, de andere keer in de Stadsgehoorzaal. In de Kroepoekfabriek word je voor € 5,00 aan het lachen gebracht door zes nieuwe stand-up comedy talenten en praat een bekende MC alles aan elkaar. En deze keer is dat Harry Glotzbach.
In de Stadsgehoorzaal geniet je op de eerste vrijdag van elke andere maand voor € 8,50 van drie top comedians uit binnen- en buitenland en een bekende MC.

Na het lachen dans je lekker door op de swingende muziek van de DJ op de afterparty. Hou die eerste donderdagen van de maand dus vrij!

Route naar Kroepoekfabriek

De Kroepoekfabriek is het beste te bereiken met de metro. In 15 minuten ben je vanuit het centrum van Rotterdam bij De Kroepoekfabriek. Metrostation Vlaardingen Centrum ligt op slechts 400 meter afstand (3 minuten lopen). Wanneer je station Vlaardi..

Bekijk complete route naar Kroepoekfabriek Vlaardingen