cabaret: Buitenstaanders in Stadsgehoorzaal Kampen op VRIJDAG 24 APRIL 2015

  VR.
24 APR
BUITENSTAANDERS Stadsgehoorzaal Kampen, Kampen
2015
 
Hoofdprogramma Leo Blokhuis Ricky Koole

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 24 april 2015.
Dat is 2191 dagen geleden.

Extra informatie

Ricky Koole en Leo Blokhuis zijn vanaf donderdag 2 april te zien met de theatervoorstelling Buitenstaanders! Na de succesvolle eerste tournee van ‘Buitenstaanders' keren Ricky en Leo samen terug op het podium voor een tweede seizoen.

In hun derde theaterprogramma gaan Ricky en Leo op zoek naar de echte buitenstaanders in de muziek. Creatieve geesten die niet voor de hand liggende keuzes durven te maken, muzikanten die het lef hebben de gebaande paden te verlaten. Dat betekent niet dat zij in de obscuriteit zijn beland, het zijn juist de voorlopers van nieuwe successen. Bovendien roepen hun keuzes ook de vraag op in hoeverre wij zelf ons eigen pad durven kiezen. Een avond vol prachtige en inspirerende muziek, liedjes die we niet willen en mogen vergeten.

Ricky wordt in deze voorstelling begeleid door Ocobar, het Rotterdamse trio dat vooral bekendheid kreeg als de huisband van Holland Sport. Voor deze gelegenheid wordt de groep uitgebreid met toetsenist Roel Spanjers.

FOTO'S VAN Leo Blokhuis, Ricky Koole

Foto Leo Blokhuis te Parade Den Haag - donderdag 12 juli 2012 Foto Leo Blokhuis te Muzikale Helden (generale repetitie) - 12/09 - De Kleine Komedie Foto Leo Blokhuis te Parade Den Haag - donderdag 12 juli 2012 Foto Ricky Koole te Parade Den Haag - donderdag 12 juli 2012 Foto Ricky Koole te Parade Den Haag - donderdag 12 juli 2012
 
Bekijk alle 3 foto's van Leo Blokhuis
Bekijk alle 2 foto's van Ricky Koole