cabaret: De gebroeders Fretz in Parkstad Limburg Theaters op DONDERDAG 15 OKTOBER 2015

  DO.
15 OKT
DE GEBROEDERS FRETZ INGzaal Parkstad Limburg Theaters, Heerlen
2015
 
Hoofdprogramma De gebroeders Fretz
Toegang €13,50

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 15 oktober 2015.
Dat is 3109 dagen geleden.

Extra informatie

Het zijn verwarrende tijden. De gebroeders Harteveld & Fretz (nu bijna 30) hebben zich teruggetrokken in een bunker. Hier bewaren ze waardevolle dingen die in de buitenwereld niet overleven: kunst, verbeelding, vervlogen dromen en gebroken harten.

Drie jaar eerder hadden ze in 'Fretz 2025: Revolte' nog plannen om Johan premier van Nederland te maken. Een bizar gegeven. Nog bizarder het drie jaar later alweer op te geven. In hun bunker beschouwen ze de buitenwereld. Ze zingen en verhalen, bezinnen op grote idealen en liefdes die al bij het opstijgen weer uit elkaar klapten. Maar biedt de bunker wel de ultieme bescherming? En is iedereen tegenwoordig bang omdat het angstige tijden zijn of zijn het angstige tijden omdat iedereen bang is? Kom bij ze schuilen.

Route naar Parkstad Limburg Theaters

Openbaar vervoer Theater Heerlen ligt op een loopafstand van 6 minuten van het Heerlense NS-station. Als u het NS-station richting centrum verlaat en rechtsaf gaat, komt u (de bocht volgend) bij het Burgemeester van Grunsvenplein, waaraan Theate..

Bekijk complete route naar Parkstad Limburg Theaters Heerlen
 

Gerelateerd nieuws