cabaret: Janneke Jager, Mary Pepper, Pieter Jouke, Jasper van Kuijk in Hofman op WOENSDAG 04 NOVEMBER 2015

  WO.
04 NOV
JANNEKE JAGER, MARY PEPPER, PIETER JOUKE, JASPER VAN KUIJK Hofman, Utrecht
2015
 
Toegang €5,-

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 04 november 2015.
Dat is 3089 dagen geleden.

Extra informatie

Janneke Jager en Mary Pepper bundelen de krachten en gaan maandelijks een cabaretavond organiseren in Hofman Café. De eerste editie van Cabaret & Co wordt georganiseerd op woensdag 4 november.

Naast Janneke Jager en Mary Pepper zullen ook Pieter Jouke en Jasper van Kuijk deze eerste editie optreden. Een kaartje gaat weg voor 5 euro.

Pieter Jouke speelde in vele café's, clubs en theaters, op Lowlands, in Edinburgh, Londen, Nieuw Zeeland en Costa Rica. Hij schrijft teksten voor verschillende cabaretiers en voor vele radio- en televisieprogramma's. Hij maakte sketches voor o.a. Comedy Central.

Jasper van Kuijk is eerst wetenschapper en dan pas cabaretier. Vanaf 2007 richt hij zich op solocabaret en neemt hij deel aan het Griffioen Cabaret Festival, het Camuz Kleinkunstfestival en het Leids Cabaret Festival. In 2010 wint hij zowel de Jury- als de Publieksprijs tijdens Cameretten.

Route naar Hofman

Openbaar Vervoer Openbaar vervoer bus 3, 4, 11, 77 vanuit het Centraal Station Bus 77 vanuit Bilthoven / De Bilt Auto Snelweg A2 vanuit Eindhoven: Via A27, Ring Utrecht Oost: volg A27 (Hilversum) afslag Veemarkt, Zie hierna: "vervolg route" ..

Bekijk complete route naar Hofman Utrecht