cabaret: Anuar / Jandino Asporaat in Metropool op WOENSDAG 16 MEI 2007

  • Jandino Asporaat
    Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy
  • Jandino Asporaat
    Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy
  WO.
16 MEI
ANUAR / JANDINO ASPORAAT Metropool, Hengelo
2007
 
Hoofdprogramma Anuar Jandino Asporaat
Toegang 13,50

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 16 mei 2007.
Dat is 6184 dagen geleden.

Extra informatie

Jandino won de ‘Cameretten Persoonlijkheidsprijs 2005’. De jury oordeelde: ‘Jandino is een spontane, drukke lijp. Met een messcherpe kijk op zijn bruine roots en op de melkwitte wortels van deze samenleving. Een echte publieksbinder, maar wel nog wat ruw en ongepolijst. Er zitten veel verschillende Jandino’s in ‘Asporaat’. Dat belooft!.’

Anuar is een Utrechtse Stand-up comedian. Hij dacht als jongetje voetballer, tennisser, acteur, figurant, regisseur, bakker, kok, rapper, danser, badmeester, accountant of vertegenwoordiger te worden. Hij werd comedian en dat is maar goed ook volgens zijn familie.
Op eigen, brutale, charmante en vooral humoristische wijze vertelt Anuar zijn verhaal. Hij is een eerlijke jongen die met een minidisc en een kruk de zal bespeelt.
"(…) een zeer groot talent" (het Parool)

Route naar Metropool

De Metropool ligt pal naast het treinstation van Hengelo. Met andere woorden: kom met de trein. Toch niet uit dat ijzeren blik te branden of maakt de trein geen ommetje naar je huis? Zet dan koers naar parkeergarage Q-Park P+R Station aan de Gi..

Bekijk complete route naar Metropool Hengelo
 

FOTO'S VAN Jandino Asporaat

Foto Jandino Asporaat te Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy Foto Jandino Asporaat te Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy Foto Jandino Asporaat te Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy Foto Jandino Asporaat te Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy Foto Jandino Asporaat te Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy Foto Jandino Asporaat te Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy
 
Bekijk alle 12 foto's van Jandino Asporaat

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws