cabaret: De Afterparty in Schouwburg Amstelveen op DONDERDAG 12 OKTOBER 2017

  DO.
12 OKT
DE AFTERPARTY Grote Zaal Schouwburg Amstelveen, Amstelveen
2017
 
Hoofdprogramma Daniël Arends
Toegang 1E RANG:€ 20,50 2E RANG:€ 21,50

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 12 oktober 2017.
Dat is 2359 dagen geleden.

Extra informatie

Na de uitverkochte zalen in 16/17 komt Daniël Arends opnieuw naar ons theater met De Afterparty. Omdat hij het zo fijn vindt om voor u op te treden, zou hij dan ook vereerd zijn als u wederom massaal komt opdagen. De ingrediënten? Schurende eerlijkheid & incorrecte grappen. Het NRC gaf zijn vorige programma Carte Blanche maar liefst vier sterren en schreef: 'Dwars door zijn kronkelige rederneringen stookt Arends een vreugdevuur van onwaarschijnlijk veel steengoede grappen, die vlijmscherp van karakter, feilloos getimed en puntgaaf geformuleerd zijn.' Haast u dus om hier bij te zijn.

Route naar Schouwburg Amstelveen

Per auto en parkeren Schouwburg Amstelveen ligt direct aan de A9. U neemt afslag 5 richting Amstelveen en volgt de ANWB-borden Parkeergarage Schouwburg of Stadsplein. U kunt in beide garages gebruik maken van een uitrijkaart van de schouwburg (z..

Bekijk complete route naar Schouwburg Amstelveen Amstelveen
 

FOTO'S VAN Daniël Arends

Foto Daniël Arends te Daniel Arends / Sanne Wallis de Vries - 8/8 - Vondelpark Foto Daniël Arends te Daniel Arends / Sanne Wallis de Vries - 8/8 - Vondelpark Foto Daniël Arends te Daniel Arends / Sanne Wallis de Vries - 8/8 - Vondelpark
 
Bekijk alle 3 foto's van Daniël Arends

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws