cabaret: Jeroen van Merwijk - Lucky in P3 op ZONDAG 15 APRIL 2018

  ZO.
15 APR
JEROEN VAN MERWIJK - LUCKY Theater Zaal P3, Purmerend
2018
 
Hoofdprogramma Jeroen van Merwijk

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zondag 15 april 2018.
Dat is 2196 dagen geleden.

Extra informatie

en solovoorstelling voor twee persoonlijkheden

In 2014 besloot Jeroen van Merwijk om allerlei redenen te stoppen met solo optredens, vast besloten om zich daaraan te houden.

In de zomer van 2016 deed de ontmoeting met een zekere Lucky, een persoonlijkheid zoals hij die nog niet eerder was tegengekomen, hem op zijn theaterschreden terugkeren.

​In de voorstelling Lucky! stelt Jeroen van Merwijk zijn publiek in staat om mee te genieten van de speelse filosofieën, unieke denkbeelden en liefdevolle, tedere maar hier en daar ook wel degelijk wrange liederen, gedichten en gedachten van deze Lucky, die Van Merwijk steeds meer is gaan beschouwen als zijn Alter Ego.

​Waar Van Merwijk gedurende zijn bijna dertig jaar durende carrière altijd rekening heeft gehouden met de wensen en behoeften van zijn geliefde publiek, breekt Lucky door deze grenzen heen en schetst hij een zowel lichter als duisterder beeld van de wereld om ons heen.

Route naar P3

Route vanaf treinstation Purmerend: Wanneer je de trein uitloopt (aan de centrumzijde, dat is de kant van het NS-loket) ga je rechtsaf en loop je enkele minuten langs het spoor rechtdoor tot aan de kruising, je ziet P3 dan recht voor je verschijne..

Bekijk complete route naar P3 Purmerend
 

Gerelateerd nieuws