cabaret: Benjamin van der Velden in Theater Zuidplein op VRIJDAG 13 APRIL 2018

  VR.
13 APR
BENJAMIN VAN DER VELDEN Theater Zuidplein, Rotterdam
2018
 
Hoofdprogramma Benjamin van der Velden

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 13 april 2018.
Dat is 2203 dagen geleden.

Extra informatie

Veelbelovend talent in aantocht! Vrijdag 13 april 2018 speelt Benjamin van der Velden - winnaar van het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival 2016 - zijn eerste programma Ik Ben in Theater Zuidplein. Ooit van het vmbo getrapt en nu als autodidact afgestudeerd aan het Conservatorium. Een ruwe diamant die muzikaliteit en bevlogenheid ademt! Aanvang 20.15 uur.

Bijna had Benjamin van der Velden zijn leven achter de piano weggedroomd. Totdat hij in de finale van een singer-songwritercompetitie terechtkwam en de smaak in het theater te pakken kreeg. Zijn onmiskenbare talent werd herkend op cabaretfestivals waaronder het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival. “Benjamin maakt indruk met zijn liedjes die zowel qua taal als qua muziek van hoog niveau zijn. Zijn zoekende persoonlijkheid op het podium is boeiend om naar te kijken”, schreef de jury. Ontmoet deze boeiende man!

Route naar Theater Zuidplein

Metro Vanaf Rotterdam CS (met de Erasmuslijn) richting Slinge of Spijkenisse. Uitstappen bij station Zuidplein. Bus Vanuit de stad en de regio Rijnmond e.o. zijn er diverse busverbindingen van en naar Zuidplein. Auto: Vanaf centrum Rotterd..

Bekijk complete route naar Theater Zuidplein Rotterdam