cabaret: De Partizanen - Het leven an sich in Schouwburg Amstelveen op VRIJDAG 08 MAART 2019

  VR.
08 MRT
DE PARTIZANEN - HET LEVEN AN SICH Kleine Zaal Schouwburg Amstelveen, Amstelveen
2019
 
Hoofdprogramma De Partizanen
Toegang 1e rang - Volwassene € 19,00
1e rang - CJP € 17,00
Prijzen inclusief € 1 transactiekosten per entreebewijs, met in de voorverkoop online een max. van € 10 per bestelling. Verzendkosten in de voorverkoop: e-tickets gratis, per post € 7,50 (film € 3,50).

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 08 maart 2019.
Dat is 1847 dagen geleden.

Extra informatie

De Partizanen, winnaars van de Neerlands Hoop 2015 als meest veelbelovende cabaretnieuwkomers, houden niet van beloftes. Ze willen dan ook niet te veel beloven over hun nieuwe voorstelling. Het zal in ieder geval niet gaan over hoe het is om vader te worden. Gezien hun beider privélevens is dat op zo'n korte termijn geen haalbare kaart. Dat is alvast een hele geruststelling. Wel gaan ze er alles aan doen om je te verbazen, te verwarren, te ontroeren en hard te laten lachen. Ze laten je kennis maken met 'Het leven an sich'. Op geheel Partizaanse wijze, en dat betekent: 'In hoog tempo een lachwekkende sketchshow' (NRC Handelsblad over 'Welkom in Partizanië' ★★★★).

Route naar Schouwburg Amstelveen

Per auto en parkeren Schouwburg Amstelveen ligt direct aan de A9. U neemt afslag 5 richting Amstelveen en volgt de ANWB-borden Parkeergarage Schouwburg of Stadsplein. U kunt in beide garages gebruik maken van een uitrijkaart van de schouwburg (z..

Bekijk complete route naar Schouwburg Amstelveen Amstelveen
 

Gerelateerd nieuws