cabaret: Fresku - Voordat het te laat is in Theaters Tilburg

Ticket verlopen! De ticketlink die je volgde is helaas niet meer geldig. Waarschijnlijk is de voorstelling al geweest.

Op deze pagina vind je meer informatie over Fresku - Voordat het te laat is in Theaters Tilburg. Je kan ook de zoekfunctie gebruiken om wel de juiste ticketlink te vinden.
  ZA.
16 MRT
FRESKU - VOORDAT HET TE LAAT IS Studio Theaters Tilburg, Tilburg
2019
 
HOOFDPROGRAMMA Fresku

VOORSTELLING HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 16 maart 2019.
Dat is 5 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DEZE VOORSTELLING
Tickets Fresku - Voordat het te laat is in Theaters Tilburg
DEZE Fresku - Voordat het te laat is TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 16 mrt
Theaters Tilburg, Tilburg

EXTRA INFORMATIE

De opvolger van Welkom bij de Fresku-Show. Net zo verrassend, gevoelig en meeslepend; niet minder absurdistisch, hilarisch en schaamteloos. Voor de geboren verhalenverteller is verrassing zijn belangrijkste wapen; net als hij het publiek heeft meegesleept in een kwetsbaar, hartverscheurend verhaal, duikt er een absurd typetje op dat je met een hilarische en schaamteloze monoloog uit dit gevoel haalt. Daarnaast wekt hij de indruk zelf ook niet precies te weten wat er het volgende moment in zijn voorstelling gaat gebeuren. Wat hij wel weet, is dat het theater dé plek is waar zijn talent en soms onnavolgbare gedachtespinsels het best tot zijn recht komen. En dat hij nog lang niet uitgesproken is over het vaderschap, de liefde en zijn mannelijkheid. Daarom moest dit programma er komen. Voordat het te laat is.

FOTO'S VAN Fresku

Foto Fresku te Woo Hah! 2015 Foto Fresku te Cypress Hill - 7/7 - 013 Foto Fresku te Summer Square 2013 Foto Fresku te ParkCity Live 2015-zaterdag Foto Fresku te Cypress Hill - 7/7 - 013 Foto Fresku te Nirwana Tuinfeest 2016 - Zaterdag
 
Bekijk alle 102 foto's van Fresku

GERELATEERDE VOORSTELLINGEN

GERELATEERDE FESTIVALS