cabaret: Fresku - Voordat het te laat is in Stadsschouwburg Groningen op DINSDAG 26 MAART 2019

  • Fresku
    Lowlands 2012 - dag 2
    © Luuk Denekamp
  • Fresku
    Bevrijdingsfestival Utrecht 2013
    © Tim van Veen
  DI.
26 MRT
FRESKU - VOORDAT HET TE LAAT IS Stadsschouwburg Groningen, Groningen
2019
 
Hoofdprogramma Fresku

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op dinsdag 26 maart 2019.
Dat is 1829 dagen geleden.

Extra informatie

De opvolger van Welkom bij de Fresku-Show. Net zo verrassend, gevoelig en meeslepend; niet minder absurdistisch, hilarisch en schaamteloos. Voor de geboren verhalenverteller is verrassing zijn belangrijkste wapen; net als hij het publiek heeft meegesleept in een kwetsbaar, hartverscheurend verhaal, duikt er een absurd typetje op dat je met een hilarische en schaamteloze monoloog uit dit gevoel haalt. Daarnaast wekt hij de indruk zelf ook niet precies te weten wat er het volgende moment in zijn voorstelling gaat gebeuren. Wat hij wel weet, is dat het theater dé plek is waar zijn talent en soms onnavolgbare gedachtespinsels het best tot zijn recht komen. En dat hij nog lang niet uitgesproken is over het vaderschap, de liefde en zijn mannelijkheid. Daarom moest dit programma er komen. Voordat het te laat is.

Route naar Stadsschouwburg Groningen

Stadsschouwburg: Turfsingel 86, 9711 VX Groningen parkeren: P-UMCG Noord (Antonius Deusinglaan 1), P-Damsterdiep (Damsterdiep 5), P-Boterdiep (Bloemsingel 10). De komende jaren wordt er doorlopend gewerkt aan het verbeteren van de bereikbaarhe..

Bekijk complete route naar Stadsschouwburg Groningen Groningen
 

FOTO'S VAN Fresku

Foto Fresku te Paaspop 2016 - Vrijdag Foto Fresku te Bevrijdingspop Haarlem 2016 Foto Fresku te Cypress Hill - 7/7 - 013 Foto Fresku te Nirwana Tuinfeest 2016 - Zaterdag Foto Fresku te Bevrijdingsfestival Utrecht 2013 Foto Fresku te Eurosonic Noorderslag 2013
 
Bekijk alle 107 foto's van Fresku

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerde festivals