cabaret: Maartje & Kine - Vibrato in Agora Theater Lelystad op WOENSDAG 07 NOVEMBER 2018

  WO.
07 NOV
MAARTJE & KINE - VIBRATO Agora Theater Lelystad, Lelystad
2018
 
Hoofdprogramma Maartje & Kine

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 07 november 2018.
Dat is 1968 dagen geleden.

Extra informatie

Kruis een Noorse ingenieur met een Nederlandse muzikant, mix dat met balkan, klassiek en folk - en je hebt Maartje & Kine: HET virtuoze popcomedy-duo van Nederland. Afgelopen zomer speelden ze het dak van de Juliet op Lowlands en dit seizoen staan ze bij jou in het theater!

n ‘Vibrato!’ willen Maartje & Kine weten waarom de wereld zo heftig vibreert, hoe liefde zo snel kan omslaan in haat, en vertrouwen in angst. Met één been in de actualiteit en het andere in de klassieke muziek bevragen Maartje & Kine de waan van de dag: opmerkelijke gedachtes en eigenzinnige observaties omgezet naar verfrissende muzikale comedy. Deze muzikale tsunami vliegt moeiteloos van accordeon naar viool, piano naar banjo en van zingende zaag naar basbalalaika. Twee positief geladen elektrische deeltjes die u gegarandeerd vrolijk het theater doen verlaten. Good vibes!

Route naar Agora Theater Lelystad

Openbaar vervoer: NS U verlaat het NS-station Lelystad Centrum aan de voorzijde (richting centrum). U gaat links om de bouwplaats heen en slaat de eerste rechtsaf. U loopt tussen bouwschuttingen door de Dukaatpassage in en volgt deze alsmaar recht..

Bekijk complete route naar Agora Theater Lelystad Lelystad
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws