cabaret: Maartje & Kine - Vibrato in Rijswijkse Schouwburg op WOENSDAG 13 FEBRUARI 2019

  WO.
13 FEB
MAARTJE & KINE - VIBRATO Rijswijkse Schouwburg, Rijswijk
2019
 
Hoofdprogramma Maartje & Kine

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 13 februari 2019.
Dat is 1870 dagen geleden.

Extra informatie

Kruis een Noorse ingenieur met een Nederlandse muzikant, mix dat met balkan, klassiek en folk - en je hebt Maartje & Kine: HET virtuoze popcomedy-duo van Nederland. Afgelopen zomer speelden ze het dak van de Juliet op Lowlands en dit seizoen staan ze bij jou in het theater!

n ‘Vibrato!’ willen Maartje & Kine weten waarom de wereld zo heftig vibreert, hoe liefde zo snel kan omslaan in haat, en vertrouwen in angst. Met één been in de actualiteit en het andere in de klassieke muziek bevragen Maartje & Kine de waan van de dag: opmerkelijke gedachtes en eigenzinnige observaties omgezet naar verfrissende muzikale comedy. Deze muzikale tsunami vliegt moeiteloos van accordeon naar viool, piano naar banjo en van zingende zaag naar basbalalaika. Twee positief geladen elektrische deeltjes die u gegarandeerd vrolijk het theater doen verlaten. Good vibes!

Route naar Rijswijkse Schouwburg

De Rijswijkse Schouwburg, Generaal Spoorlaan 10, is bereikbaar met tram 17, bus 18 en 23. Treinreizigers kunnen bij het station Rijswijk uitstappen en vervolgens bus 23 richting ‘Duindorp’ nemen. Komt u met eigen vervoer dan kunt u de groene borden..

Bekijk complete route naar Rijswijkse Schouwburg Rijswijk
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws