cabaret: Nasrdin Dchar - Ja in KAF - Kunstlinie Almere Flevoland

  WO.
24 APR
NASRDIN DCHAR - JA Kleine Zaal KAF - Kunstlinie Almere Flevoland , Almere
2019
 
Hoofdprogramma Nasrdin Dchar

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 24 april 2019.
Dat is 408 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Nasrdin Dchar - Ja in KAF - Kunstlinie Almere Flevoland
DEZE Nasrdin Dchar - Ja TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 24 apr
KAF - Kunstlinie Almere Flevoland , Almere
€ 20,00 - 22,50

Extra informatie

In de top tien van meest stressvolle gebeurtenissen staat op nummer zeven: trouwen! Meer dan kinderen krijgen of ontslagen worden leidt het jawoord geven tot slapeloze nachten. Toch is trouwen precies wat Nasrdin gaat doen. Hij en zijn vrouw stappen in het huwelijksbootje en je bent van harte uitgenodigd. Niet alleen voor het feest, Nasrdin neemt je ook mee achter de schermen, in de voorbereidingen, het samenstellen van de gastenlijst, het menu en alle vragen die daarbij komen kijken.

Nasrdin gaat op zoek naar wat een huwelijk tot een goed huwelijk maakt. Naar hoe hij zijn vrouw kan begrijpen en zichzelf begrijpelijk kan maken. En daarvoor springt hij van de ene rol in de andere. Hij zingt en danst door de avond heen. Hoe het ook gaat, het wordt in ieder geval een avond om nooit te vergeten.

Route naar KAF - Kunstlinie Almere Flevoland

Op de fiets U kunt uw fiets stallen in de Hospitaalgarage of in één van de fietsrekken in en rondom het nieuwe winkelcentrum. Het is niet toegestaan uw fiets tegen of voor het gebouw te plaatsen. Met de trein Vanaf station Almere Centrum loopt..

Bekijk complete route naar KAF - Kunstlinie Almere Flevoland Almere