cabaret: George & Eran - George & Eran worden racisten in Podium Mozaiek op ZATERDAG 16 FEBRUARI 2019

  ZA.
16 FEB
GEORGE & ERAN - GEORGE & ERAN WORDEN RACISTEN Podium Mozaiek, Amsterdam
2019
 
Hoofdprogramma George & Eran

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 16 februari 2019.
Dat is 1858 dagen geleden.

Extra informatie

George & Eran worden Racistenis een humoristische en eerlijke vertelling over hoe we in Nederland het racisme debat voeren. Over het racisme dat in ons allen schuilt, los van ons ras, kleur of nationaliteit. George en Eran raken met het zangduo Myrthe Huber & Milan Sekeris verwikkeld in een strijd over wat je wel of niet mag zeggen, doen of denken. Want er is altijd iemand die zich beledigd of gediscrimineerd voelt, hoe goed je ook wil doen.

In de voorstelling maken zij het grote thema inzichtelijk en invoelbaar door te spelen met de onderliggende mechanismes die wij allen herkennen tot ongemakkelijkheid aan toe. Of het nou witte, zwarte, gele of bruine Nederlanders zijn, racisme kent geen kleur. “Niet racisme is het onderwerp, maar de manier waarop het debat hierover wordt gevoerd: onverzoenlijk, militant, volkomen uitzichtloos” aldus de makers George en Eran.

Route naar Podium Mozaiek

Podium Mozaïek ligt op enkele minuten van de ringweg en het centrum van Amsterdam. De parkeergarage Q-Park Bos en Lommer aan de Leeuwendaalseweg 236 is op loopafstand (zie www.q-park.nl). Het NS-station, tram- en bushaltes vlakbij, maken het gebouw..

Bekijk complete route naar Podium Mozaiek Amsterdam
 

Gerelateerd nieuws