cabaret: Patty Brard - Patty Brard “Verhalen uit de Oude Doos” in Leidse Schouwburg op DONDERDAG 04 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Patty Brard - Patty Brard “Verhalen uit de Oude Doos” in Leidse Schouwburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  DO.
04 JUN
PATTY BRARD - PATTY BRARD “VERHALEN UIT DE OUDE DOOS” Leidse Schouwburg, Leiden
2020
 
Hoofdprogramma Patty Brard

Extra informatie

Op 25 maart 2020 wordt Patty Brard 65 jaar. En Patty zou Patty niet zijn als ze dit feest niet één keer aan de keukentafel, maar liever een stuk of dertig keer in theaters door heel Nederland viert! Haar verjaardag is de perfecte aanleiding om een -one woman power show- te maken waarin vele hoogtepunten en dieptepunten van de afgelopen 65 jaar verteld worden op komische maar ook ontroerende wijze. Het wordt een aaneenschakeling van verhalen van de Nederlandse Diva over belevenissen die zij nog nooit eerder deelde met het publiek. Liefdes, ingewikkelde familierelaties, geen onderwerp blijft onbesproken in deze show recht uit het hart.

Wat hebben we ons de afgelopen jaren massaal om Patty vermaakt, aan haar geërgerd, met haar mee gevoeld, ons om haar verwonderd en misschien zelfs aan haar opgetrokken!

De show “Verhalen uit de Oude Doos” zal vanaf maart 2020 door Nederland te zien zijn in diverse theaters.

Route naar Leidse Schouwburg

Met de auto: Vanuit Amsterdam of Den Haag /Wassenaar de A44: Afslag Leiden, borden centrum volgen, onder spoor door links door tunnel, links, links (Schuttersveld, Molenwerf, Langegracht). Parkeren in de Digros garage. Via de achteruitgang komt ..

Bekijk complete route naar Leidse Schouwburg Leiden
 

Gerelateerde voorstellingen