cabaret: Judah Friedlander in Comedy Club Haug op MAANDAG 03 JUNI 2019

  MA.
03 JUN
JUDAH FRIEDLANDER Comedy Club Haug, Rotterdam
2019
 
Hoofdprogramma Judah Friedlander
Toegang 16,- + 1,- servicekosten

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op maandag 03 juni 2019.
Dat is 1781 dagen geleden.

Extra informatie

Hij komt uit New York City, is te zien in '30 ROCK ' en zijn NETFLIX-special' America is the Greatest Country in the United States '.

Hilarische, diepzinnige satire met eindeloze one-liners en fantastisch publiekswerk. Judah Friedlander is een singuliere performer.

In Juda's opgewekt boeiende en onvoorspelbare show, zal hij je vertellen waarom hij de toekomstige president van de Verenigde Staten zou moeten zijn, en zal je uitnodigen hem vragen te stellen over zijn presidentiële platform. Met het geweldige en unieke crowdwork van Juda zijn geen twee shows hetzelfde.

Vorig jaar werd de veelgeprezen 84 minuten durende stand-up performance-film America Is the Greatest Country in de Verenigde Staten (Netflix, 2017) door vele critici, strips en fans uitgeroepen tot beste comedyspecial van het jaar. Dit jaar in 2019 is Juda op tournee met al het nieuwe materiaal.

Kom naar de toekomstige president van de Verenigde Staten.

Route naar Comedy Club Haug

Comedy Club Haug ligt in het centrum van Rotterdam. Goed bereikbaar via fiets, trein, metro, bus en tram dus. Parkeren in Schouwburgplein garage.

Bekijk complete route naar Comedy Club Haug Rotterdam
 

Gerelateerd nieuws

Leden die hier zijn geweest