cabaret: Fred van Leer - Leer van Fred Live in KAF - Kunstlinie Almere Flevoland (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Fred van Leer - Leer van Fred Live in KAF - Kunstlinie Almere Flevoland ) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  DO.
19 MRT
FRED VAN LEER - LEER VAN FRED LIVE KAF - Kunstlinie Almere Flevoland , Almere
2020
 
Hoofdprogramma Fred van Leer

Extra informatie

Fred van Leer - Leer van Fred Live

Route naar KAF - Kunstlinie Almere Flevoland

Op de fiets U kunt uw fiets stallen in de Hospitaalgarage of in één van de fietsrekken in en rondom het nieuwe winkelcentrum. Het is niet toegestaan uw fiets tegen of voor het gebouw te plaatsen. Met de trein Vanaf station Almere Centrum loopt..

Bekijk complete route naar KAF - Kunstlinie Almere Flevoland Almere
 

Gerelateerde voorstellingen