cabaret: Nienke Plas - Van de hak op de tak in Westlandtheater De Naald op ZATERDAG 11 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Nienke Plas - Van de hak op de tak in Westlandtheater De Naald) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  ZA.
11 APR
NIENKE PLAS - VAN DE HAK OP DE TAK Westlandtheater De Naald, Naaldwijk
2020
 
Hoofdprogramma Nienke Plas

Extra informatie

Nienke Plas is een wervelwind aan persoonlijkheid en met haar voorstelling debuteert zij in het theater. Van de hak op de tak is voor mensen die durven in te halen in een bocht, in de buitenste baan. Riemen vast want het wordt plankgas. En of de wereld nou rond of plat is? Het zou niet moeten uitmaken want Nienke haar kijk op de planeet is voor één avond de waarheid. Feitjes zijn leuk maar een fantasie doet het gewoon altijd beter. Dit gaat overigens ook op tijdens sollicitatiegesprekken.

Nienke is optimistisch als een blij ei en kan zeiken als een straal azijn. Wie zegt dat uitersten niet matchen? Zij werd omarmd door de kijker die haar online wist te vinden en nu wil zij hen bedanken. Vanaf het podium.

Route naar Westlandtheater De Naald

Algemeen Theater de Naald ligt in de gemeente Westland, in het hart van dorpskern Naaldwijk. Ons theater ligt aan de rand van het winkelcentrum waar u ook diverse restaurants kunt vinden. Het geprezen overdekte winkelcentrum De Tuinen bevindt ..

Bekijk complete route naar Westlandtheater De Naald Naaldwijk
 

Gerelateerde voorstellingen