cabaret: Renate Reijnders - Het Liefdescollege in De Nieuwe Kolk op DONDERDAG 16 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Renate Reijnders - Het Liefdescollege in De Nieuwe Kolk) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  DO.
16 APR
RENATE REIJNDERS - HET LIEFDESCOLLEGE De Nieuwe Kolk, Assen
2020
 

Extra informatie

Je wist niet dat er nog zoveel te leren viel. En te lachen. Over de liefde.

Terug de schoolbanken in, maar dan wel met rooie koontjes. Van het lachen vooral. Want professor in de liefde Renate Reijnders happens to be een rasechte comédienne, bovenmeester in de zelfspot. Ze won dan ook het Leids Cabaretfestival een paar jaar geleden. Blijkbaar is ze nog wel méér ergens goed in!

Tijdens dit college regent het veelal hilarische facts en bruikbare tricks bij alle liefdesperikelen van voor tot achter. Dit alles doorspekt met flirttips, nuttige lesjes in eerste indruk, handige hulpjes bij powerhouding en oogcontact. Wondermiddeltjes die je huidige roestige liefdesleven helpen opkrikken; je ‘eeuwenoude’ relatie nieuw elan geven en zelfs oude verloren liefdes weer doen herleven.
Jawel.

Route naar De Nieuwe Kolk

Komende vanuit richting Groningen (A28) Neem afslag 34 Assen-Noord Houd rechts aan bij de splitsing, volg de borden naar Assen/U45 en voeg in Weg vervolgen naar Groningerstraat Sla rechtsaf naar Het Kanaal Ga rechtdoor over één rotonde Sla li..

Bekijk complete route naar De Nieuwe Kolk Assen