cabaret: Sanne Wallis de Vries - Kom in Theater en Congrescentrum De Hanzehof op VRIJDAG 29 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Sanne Wallis de Vries - Kom in Theater en Congrescentrum De Hanzehof) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  VR.
29 MEI
SANNE WALLIS DE VRIES - KOM Theater en Congrescentrum De Hanzehof, Zutphen
2020
 
Hoofdprogramma Sanne Wallis de Vries

Extra informatie

Kom.

Kom een avond met Sanne beleven zoals je die niet eerder hebt beleefd. Geflankeerd door haar geweldige vaste muzikanten, neemt ze je op haar eigen unieke wijze mee op een trip door de vlammende verbeelding, langs de rauwe realiteit. Sanne gaat je voor door de diepste, donkerste en meest dampende plekken van de menselijke ziel en viert vol vuur dat wat ons bindt: de menselijkheid. Met spijkerzoete stand-up comedy en suikerharde muziek. Kom.

Op.

Dan.

Kom.

Kijken.

Kom. Tot inkeer?

Kom maar.

FOTO'S VAN Sanne Wallis de Vries

Foto Sanne Wallis de Vries te Daniel Arends / Sanne Wallis de Vries - 8/8 - Vondelpark Foto Sanne Wallis de Vries te Daniel Arends / Sanne Wallis de Vries - 8/8 - Vondelpark Foto Sanne Wallis de Vries te Daniel Arends / Sanne Wallis de Vries - 8/8 - Vondelpark
 
Bekijk alle 3 foto's van Sanne Wallis de Vries

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws