cabaret: René van Meurs - Hunkert in Westlandtheater De Naald op DINSDAG 28 JANUARI 2020

  DI.
28 JAN
RENÉ VAN MEURS - HUNKERT Westlandtheater De Naald, Naaldwijk
2020
 
Hoofdprogramma René van Meurs

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op dinsdag 28 januari 2020.
Dat is 1512 dagen geleden.

Extra informatie

Als het op de liefde aankomt, heeft René van Meurs geleefd en geloofd. Met wisselend succes. Deksels op neuzen, meerdere keren gestoten aan dezelfde aantrekkelijke steen, maar altijd vol vertrouwen en zelfspot de borst weer vooruit. Want wat betekent het eigenlijk om lief te hebben, te houden en te verliezen? René weet er alles van en tegelijkertijd ook helemaal niets. Maar hij kan er wél goed over vertellen. Zoals we van hem gewend zijn, levert dat ook vanavond weer prachtige verhalen vol mooie inzichten, hilarische improvisaties en bovenal enorm veel goede grappen op.



Je kunt op zoek zijn naar de liefde, je kunt er naar verlangen of zelfs smachten. René doet daar een schepje bovenop. René van Meurs hunkert. En jij kunt niet anders dan van hem houden.

Route naar Westlandtheater De Naald

Algemeen Theater de Naald ligt in de gemeente Westland, in het hart van dorpskern Naaldwijk. Ons theater ligt aan de rand van het winkelcentrum waar u ook diverse restaurants kunt vinden. Het geprezen overdekte winkelcentrum De Tuinen bevindt ..

Bekijk complete route naar Westlandtheater De Naald Naaldwijk
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws