cabaret: Dorine Wiersma & Mylou Frencken - Waagstukken in Schouwburg Het Park op VRIJDAG 20 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Dorine Wiersma & Mylou Frencken - Waagstukken in Schouwburg Het Park) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  VR.
20 MRT
DORINE WIERSMA & MYLOU FRENCKEN - WAAGSTUKKEN Schouwburg Het Park, Hoorn
2020
 

Extra informatie

Weggelopen mannen, aangebakken eieren, verloren kapitalen, lekke waterbedden: geluk is Mylou en Dorine niet aan komen waaien. Maar de twee cabaretières hebben de schouders eronder gezet. Ze zijn gepokt, gemazeld en door de wol geverfd. Frencken en Wiersma krijg je niet meer klein. In deze muzikale cabaretvoorstelling bundelen zij hun krachten.

Iedereen krijgt het van jongs af aan te horen: om iets te bereiken in het leven moet je durven. Maar wat is moed? Wanneer slaat lafheid toe? Waarom moet een mens m/v soms de spierballen laten rollen, en een andere keer die grote bek eens houden? Getuigt het van lef om je kwetsbaar te tonen? Zijn de losers misschien wel de nieuwe winnaars?

Gewapend met piano en gitaar laten de veelgeprezen liedschrijfsters zich van hun moedigste kant zien. Want je hebt moed nodig. Om door te gaan –of om er voor eens en voor altijd mee op te houden.

Gerelateerd nieuws