cabaret: Herman in een bakje geitenkwark - Herman in Concert in Posttheater op ZATERDAG 09 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Herman in een bakje geitenkwark - Herman in Concert in Posttheater) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  ZA.
09 MEI
HERMAN IN EEN BAKJE GEITENKWARK - HERMAN IN CONCERT Posttheater, Arnhem
2020
 

Extra informatie

Herman in Concert: alle muzikale hoogstandjes uit onze vorige drie voorstellingen nog één keer in het theater te zien, maar dan in een nieuw jasje. Heb je ons pas later ontdekt en baal je daarvan? Dan is deze avond voor jou. Heb je alles zeventien keer gezien maar baal je alsnog omdat jij nou eenmaal iemand bent die baalt? Dan is deze avond voor jou. Is dit hier, nu, de allereerste keer dat je van ons hoort? Dán is het eigenlijk te laat. Herman in een bakje Geitenkwark zingt klassiekers als Profeten van de liefde, Valsmunterij en natuurlijk Balzak van Goud. Herman In Concert, mis het niet.

Route naar Posttheater

Routebeschrijving Posttheater Arnhem Vanuit Utrecht, Doetinchem, Oberhausen, A12 Utrecht richting Arnhem Neem afslag 26 Arnhem Noord. Onderaan bij stoplicht rechsaf de N784 op (Apeldoornseweg) richting Arnhem. Na de afslag ziekenhuis Rijnstate..

Bekijk complete route naar Posttheater Arnhem
 

Gerelateerd nieuws