cabaret: Huub Stapel - Het Huwelijk in Zaantheater op DONDERDAG 13 FEBRUARI 2020

  DO.
13 FEB
HUUB STAPEL - HET HUWELIJK Zaantheater, Zaandam
2020
 
Hoofdprogramma Huub Stapel

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 13 februari 2020.
Dat is 1505 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Huub Stapel - Het Huwelijk in Zaantheater
DEZE Huub Stapel - Het Huwelijk TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 13 feb
Zaantheater, Zaandam
€ 33,50

Extra informatie

Huub Stapel speelde eerder de zeer succesvolle voorstelling Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus en is aankomend seizoen weer solo te zien in de theaters. Deze keer met de wervelende one-man-show Het Huwelijk geschreven door Diederik Ebbinge (o.a. De Luizenmoeder en De Vliegende Panters).

Als ervaringsdeskundige filosofeert, confereert, zingt, dicht en speelt Huub virtuoos rond dit aloude instituut en confronteert het publiek met de ongemakken en gemakken, de verleidingen en geneugten, de ergernissen, de sleur, de kwellingen, de liefde, het geluk en in zijn geval; de breuk. En natuurlijk de hoop op nieuw geluk…

Deze pijnlijk grappige voorstelling is geschikt voor iedereen die getrouwd is, getrouwd is geweest, nooit getrouwd is, van plan is om te gaan trouwen of er niet aan moet denken om ooit te gaan trouwen.

Route naar Zaantheater

Met eigen vervoer: NB: electronische navigatiesystemen volgen niet altijd de kortste route. Vanuit Amsterdam: Volg de Ringweg Amsterdam (A10/E35) richting Zaanstad. Bij de samenvoeging met het verkeer vanaf de Ring Noord direct rechts aanhoude..

Bekijk complete route naar Zaantheater Zaandam
 

Gerelateerd nieuws