cabaret: Huub Stapel - Het Huwelijk in TAQA Theater De Vest

  ZA.
22 FEB
HUUB STAPEL - HET HUWELIJK TAQA Theater De Vest, Alkmaar
2020
 
Hoofdprogramma Huub Stapel

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 22 februari 2020.
Dat is 47 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Huub Stapel - Het Huwelijk in TAQA Theater De Vest
DEZE Huub Stapel - Het Huwelijk TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 22 feb
TAQA Theater De Vest, Alkmaar
€ 32,00

Extra informatie

Huub Stapel speelde eerder de zeer succesvolle voorstelling Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus en is aankomend seizoen weer solo te zien in de theaters. Deze keer met de wervelende one-man-show Het Huwelijk geschreven door Diederik Ebbinge (o.a. De Luizenmoeder en De Vliegende Panters).

Als ervaringsdeskundige filosofeert, confereert, zingt, dicht en speelt Huub virtuoos rond dit aloude instituut en confronteert het publiek met de ongemakken en gemakken, de verleidingen en geneugten, de ergernissen, de sleur, de kwellingen, de liefde, het geluk en in zijn geval; de breuk. En natuurlijk de hoop op nieuw geluk…

Deze pijnlijk grappige voorstelling is geschikt voor iedereen die getrouwd is, getrouwd is geweest, nooit getrouwd is, van plan is om te gaan trouwen of er niet aan moet denken om ooit te gaan trouwen.

Route naar TAQA Theater De Vest

VANUIT AMSTERDAM : Aan het einde van de A9 (na de afslag Akersloot) houdt u richting Den Helder aan. Bij het verkeersplein Kooimeer (Alkmaar) rechtdoor de Vondelstraat in. Deze weg blijven volgen: deze maakt ca. 100 meter na het passeren van een..

Bekijk complete route naar TAQA Theater De Vest Alkmaar
 

Gerelateerd nieuws