cabaret: Viggo Waas - De meestervoorspeller in Theater Het Kruispunt op DONDERDAG 26 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Viggo Waas - De meestervoorspeller in Theater Het Kruispunt) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  DO.
26 MRT
VIGGO WAAS - DE MEESTERVOORSPELLER Theater Het Kruispunt, Barendrecht
2020
 
Hoofdprogramma Viggo Waas

Extra informatie

Viggo Waas was jaren de meestervoorspeller op de radio voor Edwin Evers bij grote voetbaltoernooien en de Olympische Spelen. Nu voorspelt hij voor Mattie en Marieke en Q-music elke maandag de belangrijkste sportuitslagen. Wij voorspellen een heerlijke avond vol troost en onzekerheid. Een cabaret performance van Viggo Waas met voorspellende waarde.

Gerelateerd nieuws