cabaret: Bart Cannaerts - We moeten nog eens afspreken in C.C De Muze op VRIJDAG 24 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (Bart Cannaerts - We moeten nog eens afspreken in C.C De Muze) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  VR.
24 APR
BART CANNAERTS - WE MOETEN NOG EENS AFSPREKEN C.C De Muze, Heusden-Zolder
2020
 
Hoofdprogramma Bart Cannaerts

Extra informatie

Na een break van vijf jaar is Bart Cannaerts eindelijk terug waar hij het liefste is: op een podium. In zijn vierde avondvullende voorstelling - met de toepasselijke titel 'We moeten nog eens afspreken' - gaat hij doen wat hij het beste kan: verhalen vertellen over alles en liedjes zingen over niks. Uitermate welkom, allemaal!