cabaret: pip en pelle in Openluchttheater op WOENSDAG 29 JULI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is deze voorstelling (pip en pelle in Openluchttheater) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten en voorstellingen in de periode 12/03/2020 tot 02/03/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige voorstellingen worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Theaters/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium/theater voor verdere informatie.


  WO.
29 JUL
PIP EN PELLE Openluchttheater, Overloon
2020
 
Hoofdprogramma pip en pelle

Extra informatie

Een vrolijke voorstelling vol verrassingen

Het belooft nu al de leukste dag van het jaar te worden, want Pip en Pelle komen naar je toe deze zomer! Samen met hun trouwe en knotsgekke vriend Arie de Postbode.

Pip en Pelle krijgen de bijzondere opdracht om op de plaatselijke Lachfabriek te passen. In deze fabelachtige en bizarre fabriek worden alle grappen en grollen gemaakt voor het hele land. Maar helaas loopt het niet helemaal volgens plan. Een klein meisje huilt namelijk al dagenlang en lijkt niet meer te kunnen stoppen. Maar wie is dat meisje? Pip en Pelle komen in actie en trekken alles uit de kast om haar weer aan het lachen te krijgen. Zouden de dansende zeemeerminnen en zingende sneeuwpoppen helpen? Je komt er vanzelf achter tijdens deze gloednieuwe en knotsgekke familievoorstelling!

MEER INFO